41 Best And Most Fun Trick Questions To Ask Your Friend

It is harder than it sounds, each questions is fun and a good way to get the blood to your brain flowing. So, what are you waiting for begin these trick questions to ask your friend and have fun

Believe me, this session is going very interesting and by this, you can know who is the most intelligent friend in your group.

Some of these trick questions are very simple but they do require your brain to think to the maximum and most of the time you will left confused.

So, without any further ado let’s begin with

Trick questions to ask your friend

Question 1: How can a man go seven days without sleep?
Answer: Sleeping at night

sleeping at night

Question 2: What always goes up and never comes down?
Answer: Age

Question 3: A panda walks into a restaurant. he orders bamboo. When he is finished eating he takes out a gun and shoots the waiter, then he leaves. the police ask him why did he commit this crime.
Answer: The panda responses, “look in a dictionary”what did the dictionary say? Panda: Eats bamboo shoots and leafs

Question 4: A man is captured by cannibals. the leader of the cannibals tells him to make a statement. if the statement is true, he will be boiled alive in the water. if the statement is false, he will be boiled alive in oil.
What does the man say to be let free?
Answer: He says, you will boil me in oil. If he says this, the cannibals could not boil him in water, for the statement is false. If they went to boil him in oil, the statement would become true, so they couldn’t boil him in oil. With that dilemma, the cannibals have no choice but to set him free.

Question 5: You can smell me, you can’t eat me though and I can be good for you depends on what’s in me.
What am I?
Answer: The Air

Question 6: I shine bright in the night, but not in the day. What am I?
Answer: The stars.

trick questions to ask

Question 7: What is a question that someone cannot answer with a yes?
Answer: Are You Sleeping.

Question 8: I borrowed one dollar from one man and I use one dollar to pay ten-man one dollar each in return, without losing my money how come!
Answer: After I borrowed from the first man, I borrowed another one from the second man to pay the first one until the last respectively

Question 9: A bus driver goes down the street. He makes a left on a no left sign. he makes a right on a no right sign, he goes the wrong way on a one-way street. he runs a stop sign and a red light, he passes the cops. why don’t the cops stop him?
Answer: Because He Was Walking.

Hard Trick Questions To Ask

Question 10: Every time you walk you forget something behind. What is it?
Answer: Footprints

footprints

Question 11: A ship is filled with people yet there is not a single person on board! How can this be possible?
Answer: The word single means not married so that means that everyone on board is married.

Question 12: What’s a seven-letter word that breaks when you say it?
Answer: Silence.

Question 13: When does water stop flowing down a hill?
Answer: When it reaches the bottom.

Question 14: Which ring is square?
Answer: A boxing ring

Question 15: What has a bottom at the top?
Answer: A Leg

Question 16: In today’s world, everyone has a phone, so when you multiply all of the numbers present on a phone number pad what number do you get?
Answer: Zero

Question 17: A babysitter came over one day to babysit 10 kids. She decided to give them a snack. In a jar there were 10 cookies. Babysitter wants to give each one a cookie, but still, keep one in the jar. How will she do it?
Answer: She hands the 10th kid the jar with one cookie left in it.

Fun Trick Questions To Ask

Question 18: From forward I am heavy, but from backward I am not.
Answer: Ton

Question 19: My life can be measured in hours. I serve by being devoured. Thin, I am quick, Fat, I am slow. The wind is my enemy. Who am I?
Answer: Candle

Candle

Question 20: The more there is, the less you see. What is it?
Answer: Darkness

Question 22: What cannot talk, but will always reply or answer when spoken to?
Answer: Echo

Question 23: Poor people have it. Rich people need it. If you eat it you die. What is it?
Answer: Nothing

Question 24: I won’t regret or cry if you take off my skin, but you will! What am I?
Answer: Onion

Question 25: Solve this riddle… A headless man had a letter to write; It was read by a man who had lost his vision. The dumb repeated it word for word, And deaf was he who heard and listened.
Answer: The letter in question is “O”. It is zero. The man had nothing to write. The blind could read nothing. The person who was dumb could repeat nothing. The deaf man listened and heard nothing.

Question 26: These institutions commonly hold cash or blood.
Answer: Bank

Question 27: A game where everyone wants to run home and stealing is encouraged!
Answer: Baseball

The Sandlot Baseball GIF - Find & Share on GIPHY

Question 28: The tree has it and dogs do it.
Answer: Bark

Question 29: A woman has six sons and they each have a sister. How many children does she have?
Answer: Seven

Question 30: What has totality one eye but cannot see?
Answer: Needle

Question 31: Of all your possessions, I am the hardest to keep. If you have me, you will want to share with me, if you share it with me, you will not have me.
Answer: Secret

Question 32: The ages of a father and son sum up to 66. The father’s age is the son’s age reversed. How old could they be? (3 possible solutions).
Answer: 51 and 15. 42 and 24. 60 and 06.

Question 33: If Joe’s pet bird lays an egg in his neighbor’s yard, who owns it?
Answer: Bird

Question 34: After explaining and teaching his class all about roman numbers (X = 10, IX=9, VIII=8, and so on) the teacher asked his class to draw a single continuous line and turn IX into 6. The only condition the teacher made was that the pen could not be lifted from the paper until the line was complete.
Answer: Draw an S at the beginning of the IX and it spells SIX. No one said the line had to be vertical.

Question 35: When you buy its color is black, when you use it became red, and when you throw it away it becomes gray?
Answer: Charcoal

Question 36: A man painted his one-story house blue. What color did he paint the stairs?
Answer: There are none stairs in a one-story house.

Question 37: From 1 to 999 which of the numbers has an “A” in its spelling?
Answer: None Numbers

Question 38: What kind of cheese is made backward?
Answer: Edam, it is a semi-hard cheese that originated in the Netherlands

Question 39: What goes up plus down i.e. up and down the stairs without moving?
Answer: A rug (like a coverlet)

Question 40: A guy gets out of his car but leads the keys in the engine and the doors locked, he got back in. How did he get back in?
Answer: It was a convertible

Question 41: What has thousands of ribs and 2 backbones?
Answer: Railway Tracks

That’s it from the Trick questions to ask your buddies.

Hope you like it and I know by going through these questions you might also get tricked.

Recommend article:

57 Fun And Tricky Yes Or No Questions

65 Weird questions to ask your friend

400 Best questions for truth and dare

Sharing is caring!

Leave a Comment